سؤالات متداول
سوال خود را اینجا بیابید یا از ما بپرسید
دودکش یکی از مهمترین متعلقات یک وسیله گازسوز است که هم برای کارکرد آن اهمیت بسزایی دارد و هم ایمنی ساکنین خانه را فراهم میکند. دودکش هر وسیله گاز سوز مانند پکیج، بخاری، آبگرمکن، شومینه و … باید به صورت جداگانه باشد. نصب دودکشهای دوجداره برای فضاهایی که متراژ آنها کمتر از ۶۰ متر مربع باشد بسیار مهم و ضروری است.
برای حفاظت از پکیج دیواری و همچنین تأمین ایمنی لازم باید برای شیر گاز پکیج فیلتر گاز نصب نمود و برای قسمت مبدلها نیز باید از فیلتر آب مغناطیسی یا پلی فسفات استفاده کرد. برای حفاظت از برد کنترل و صفحه نمایش نیز نصب محافظ برق میتواند آنها را در برابر نوسان برق و ولتاژ ایمن سازد.
فاصله پکیج تا کابین از هر طرف حداقل ۱۰ سانتی متر باید در نظر گرفته شود. تا امکان سرویس در زمان مورد نیاز میسر باشد.
بله! پکیج گرمایشی قابلیت کار با گاز مایع و کپسول گاز را دارد اما انجام این کار را حتما باید یه یک فرد متخصص و حرفهای در این زمینه بسپارید. از انجام چنین کارهایی به صورت خودسرانه جدا خودداری فرمایید زیرا میتواند منجر به حوادث جبران ناپذیری شود.
برای تنظیم فشار داخل سیستمهای گرمایشی مانند فن کوئل، پکیج، گرمایش از کف و رادیاتورها از شیرپرکن استفاده میشود. شیرپرکن دارای یک دسته پلاستیکی آبی یا مشکی رنگ است که در قسمت زیرین پکیج قرار دارد. اگر این دسته را به سمت چپ بچرخانید آب سرد وارد مدار گرمایش پکیج میشود و در این حالت عقربه فشار سنج نیز فشار بیشتری نشان میدهد. معمولا عقربه فشار سنج در این شرایط فشار ۱.۲ تا ۱.۵ بار را نشان میدهد. برای بستن شیرپرکن نیز باید آن را به سمت راست بچرخانید.
پس از تنظیم فشار پکیج باید حتما شیرپرکن را ببنیدید و در غیر این صورت فشار به تدریج افزایش پیدا کرده و وقتی به فشار ۳ بار برسد شیر اطمینان پکیج فعال شده و پکیج دچار آبریزی میشود. در برخی از مناطق فشار آب در طول روز کم است و فشار دستگاه پکیج نیز پایین است که در این شرایط شیر اطمینان پکیج فعال نیست. اما در شب فشار آب زیاد میشود و از طرفی چون مصرف آب کم است ممکن است فشار دستگاه پکیج به یکباره بالا رفته و آبریزی شود. برای پیشگیری از این مساله بهتر است به محض تنظیم فشار، شیرپرکن را ببنیدید.
یک بدلیل وجود نشتی در مدار گرمایش، نشتی ممکن است در اتصالات نصب شده زیر پکیج، داخل دستگاه، رادیاتورها و لولههای مدار گرمایش باشد و در لولهکشی توکار که در کف ساختمان یا داخل دیوار قرار دارد و یا هنگامی که نشتی ریز باشد به دلیل تبخیر سریع قابل مشاهده و ملموس نباشد.
و دو بدلیل وجود هوا در مدار گرمایش.
ممکن است ارتفاع شعله زیاد باشد، از چند شیر مصرفی به طور همزمان استفاده شود، آب ساختمان فشار کمی داشته باشد.
ممکن است مبدل مصرفی رسوب گرفته باشد، در لوله کشی آب ساختمان ایراد وجود داشته باشد، برد کنترل خراب باشد.
زیرا در پکیج، اولویت اول با آب گرم مصرفی است. مادامی که در هر موقعیتی، آب گرم مورد استفاده قرار می گیرد، پکیج از گرم نمودن آب گرم گرمایشی خودداری مینماید و آب گرم مصرفی را گرم مینماید.
ممکن است فاصله الکترود جرقه زن و مشعل تنظیم نباشد، فشار گاز تنظیم نباشد، دودکش خراب باشد.
اگر نیاز به گرمایش نباشد و به مدت زیادی از پمپ استفاده نگردد (در حدود ۲۱ ساعت)، برای جلوگیری از جام نمودن پمپ، سیستم به مدت ۲۰ ثانیه پمپ را روشن مینماید و پس از آن دوباره خاموش میشود.